onsdag 7 april 2010

Besatthet

Det verkar som att jag har grava tendenser till att bli besatt i saker och ting. För när jag väl blir intresserad av något så finns det nästan inget annat som existerar... För tillfället är det politik, hus och pärlor. Ordningen varierar ibland men det landar i samma ämnen.

Bloggar, knackar dörr och filar på formuleringar. Funderar, ältar och inreder vårt hus to be, har också blivit lite besatt av Blocket. Med så här många rum att inreda behövs ju lite nya grejer...:o) Och så har jag hittat flera nya pärlsajter. I morrn kommer ett nytt paket med gottis...:o)

Ibland kan man ju bli rätt trött på sig själv eftersom samma saker bara snurrar runt, men eftersom det är samma saker som snurrar runt så betyder det ju att det är rätt saker också. Att det är roliga saker som man gillar. För annars hade man ju bytt, eller hur?

Och det där med att bli trött på sig själv. Det är en dålig egenskap som politiker. Bara för att man har hört sig själv säga samma sak många gånger och börja känna lust att förnya sig så betyder det ju inte att så många andra har det. För man säger ju det till olika människor varje gång. Så det är väl bäst att öva sig i att vara tjatig...:o)

Hus, politik och pärlor. Det är prio-ordningen just nu.

1 kommentar:

  1. Ja, msn verkar i alla fall ha blivit gravt bortprioriterat. Var ääääääär du? Saknar!

    SvaraRadera