måndag 5 april 2010

Är nog lite kär...

... i huset med 11 rum och två kök...:o) Ååå vilket roligt hus det här! Så många olika rum man kan göra saker med. Och det är ett hus med historia. Från början var det ett brygghus, senare blev det en tandläkarmottagning. Det senare syns på flera ställen, i ett rum så är det blåtonade rutor, det var där de kollade på röntgenplåtar, det sitter knappar lite här och där som man inte vet var de går. I tv-rummet sitter det en lucka med rör och vattenkranar, ifall man blir törstig eller så...:o)
Och så har jag redan börjat inreda också. Vad sägs om ett film- och spelrum med bar i köket på övervåningen? En engelsk matsal i bruna toner med biljardbord? En enastående walk-in-closet med skohyllor från golv till tak? Och icke att förglömma den stora altanen som är som gjord för kräftskivor och långbordskalas!

Det är ett ganska bra hus, det där...:o)

3 kommentarer:

  1. Ååååååååh vilka fantastiska idéer! Ett spelrum, Jenny! Ett spelrum! Jag trodde aldrig att du skulle säga det! Tänk om du blir den första av oss att skaffa ett hus med ett spelrum!!!
    Som sagt... jag kommer förmodligen att flytta in när du minst anar det om ni köper det här huset. Ska ni? :)

    SvaraRadera
  2. Hjälp vilket jäkla hus! Bara alla förråden på källarplanet är ju som en hel labyrint av rum. Sjukt stort och häftigt! Och vilket utomordentligt bra pris för så mycket hus. Ska nog föreslå för Jonas att vi letar hus i Hallsta istället för Knivsta ... eller så flyttar vi också in hos er så kan vi alla tre äntligen umgås så mycket vi någonsin kan önska :-)

    SvaraRadera
  3. Iiiiiih! Trodde nog att ett spelrum skulle falla dig i smaken, Vickan!

    Och jaaaaaaaaaaaaaaaa! Så klart att ni ska flytta in hos oss! Alla får plats! Det blir ju faktiskt jättejättebra! :o)

    Ja, det är roligt med huset, men K har ju ännu inte sett det än...:o) Men på söndag har vi en ledig förmiddag mellan alla våra jobbresor och ska passa på att gå på visning...:o) Får se om Krister också blir lite kär...:o)

    SvaraRadera